Daggkåpa  
RIKSFÖRBUNDET  

 

    

line decor
    Hem   •    Om Svensk Trädgård   •   Medlem   •   Förening   •   Kunskap   •   Tidningen   •   Kontakt    
line decor
 
Tillbaka

Tusen Trädgårdar 2014

banner

Alla är välkomna!
Riksförbundet Svensk Trädgård bjuder tillsammans med Gunnel Carlsons Trädgårdsriket och Studiefrämjandet in till Tusen Trädgårdar söndagen den 29 juni 2014 kl 10-17.

Välkommen att visa din trädgård!
Alla som är en del av trädgårdssverige är inbjudna – alla som har privata trädgårdar och alla offentliga trädgårdar: stadsparker, friluftsmuseer, botaniska trädgårdar, kyrko­gårdar, slotts- och herrgårdsparker, plantskolor, handelsträdgårdar, koloniträdgårdar, skolträdgårdar, trädgårdar vid hembygds- och bygdegårdar – alla är välkomna att delta!

Anmäl din trädgård på www.tradgardsriket.se senast den 6 juni 2014
Skapa trädgårdsmöten och dela med dig av din trädgård!  Alla som är med håller sin trädgård öppen söndagen den 29 juni 2014 kl 10-17.

Den som är datorovan kan få hjälp av Studiefrämjandet att registrera sin trädgård på www.studieframjandet.se/tusen. Kontakta Annika Stigmark på
08-555 352 32 eller annika.stigmark@studieframjandet.se så slussas du till rätt lokalavdelning. Studiefrämjandet kan också bistå med studiecirklar inför Tusen Trädgårdar, lokal marknadsföring, försäkring och handfasta tips.

Följ oss gärna genom att gå med i vår facebookgrupp Tusen Trädgårdar 2014 och titta gärna in på Trädgårdsrikets egen facebooksida Trädgårdsriket/Tusen Trädgårdar 2014.


Dagar kvar tills Tusen Trädgårdar

Här anmäler du dig>>


 

Trädgårdsrikets nya webbplats lanserad 2014

Trädgårdsrikets nya webbplats – öppen för trädgårdsägare och besökare inför Tusen Trädgårdar 29 juni 2014

Gunnel Carlsons Trädgårdsriket, www.tradgardsriket.se, har nu fått ny design och bättre funktioner som underlättar både för den som anmäler sin trädgård och för den som vill hitta trädgårdar att besöka under Sveriges största trädgårdshändelse Tusen Trädgårdar den 29 juni 2014.

Tusen Trädgårdar genomförs vartannat år, i sommar för tredje gången. Arrangörer är Riksförbundet Svensk Trädgård, Studiefrämjandet och Trädgårdsriket.

- Antalet deltagare stiger för varje år. Förra gången, sommaren 2012, hade vi närmare tusen registrerade trädgårdar på tradgardsriket.se och cirka 80 000 var inne på sidan för att se vilka man skulle besöka, så att underlätta på webbplatsen har varit viktigt, berättar Gunnel Carlson.

- Nu är det enklare att registrera sin trädgård. För den som vill besöka trädgårdarna är det också lättare att till exempel samla sina favoriter på ett ställe och göra sin egen Tusen Trädgårdar-runda. Dessutom har Studiefrämjandets lokala avdelningar och Riksförbundet Svensk Trädgårds föreningar i hela landet nu lättare att hitta varandra för att samarbeta och informera om evenemanget lokalt, det är också jätteviktigt, säger Gunnel.

Gunnel Carlson uppmanar landets trädgårdsägare att vara med:
- Tack vare Tusen Trädgårdar tänker jag att vi blir klokare trädgårdsmänniskor. Alla möten med människor ger oss ny kunskap, mer inspiration och en större insikt om varför vi har trädgård.
Så öppna din grind du också och släpp in alla glada trädgårdsmänniskor!

- Jag längtar redan till den 29 juni! Då är det äntligen dags igen för Tusen Trädgårdar, säger Gunnel, som också har öppet i sin trädgård.

För mer information ta gärna kontakt med:

Elisabeth Nyström, Studiefrämjandet riksförbundet, 070 619 06 37, elisabeth.nystrom@studieframjandet.se

Stella Westerlund, Riksförbundet Svensk Trädgård, 0703-85 40 50, stella.westerlund@tradgard.org

Se även www.tradgard.org och www.studieframjandet.se/tusen
Facebook grupp: Tusen Trädgårdar 2014

 


logga  Trädgårdsriket  Studiefrämjandet

 

 

 

Grind in i trädgårdsvärlden

Tusen trädgårdar, alla kan vara med

Tusen Trädgårdar

 

 
   
 
Svensk Trädgård,  Box 2966,  187 29 Täby    •    Besöksadress: Nytorpsvägen 34,  Täby        Telefon: 08-792 13 15    Fax: 08-792 39 53    •    © Riksförbundet Svensk Trädgård