Daggkåpa  
RIKSFÖRBUNDET  

 

    

line decor
    Hem   •    Om Svensk Trädgård   •   Medlem   •   Förening   •   Kunskap   •   Tidningen   •   Kontakt    
line decor
 

AktuelltNY STYRELSEORDFÖRANDE

Lennart Froby (vä) har valts in som ny ordförande i Riksförbundet Svensk trädgårds styrelse efter Åke Truedsson (hö) som avgår efter 8 år. Ett nytt namn i styrelsen är Karina Brozinic från Skånska Trädgårdsföreningen. Förbundet tackar Åke för 8 fantastiska år och önskar Lennart Froby Lycka till med uppdraget. Läs hela pressmeddelandet här.


ANMÄLNINGSDAGS - SEMINARIER NORDISKA TRÄDGÅRDAR

Årets yrkesseminarier har olika teman och genomförs tillsammans med flera samarbetspartners. Duktiga föreläsare delger sin kunskap baserad på forskning såväl som gedigen erfarenhet. Anmäl dig redan nu via www.for.se


NORDISKA TRÄDGÅRDAR 2017 6-9 april

Ett säkert vårtecken är den ledande trädgårdsmässan i Norden, tillika Sveriges mest välbesökta trädgårdsmässa, Nordiska Trädgårdar i Älvsjö. Kom och ta del av kunskapens skafferi, som är årets tema i vår monter. Vi bjuder in till den kunskapsbank som Riksförbundet Svensk Trädgård omfattar. Hos oss finns alltid möjlighet att ställa frågor till kompetenta trädgårdsrådgivare. En förmån för alla medlemmar i Riksförbundet Svensk Trädgård är rabatt på inträdet till mässan.
Läs mer om mässan här.

 


Res med Svensk Trädgård 2017

gran

Nu har vi uppdaterat med massor av nya inspirerande trädgårdsresor här på hemsidan. Ta en tur till grannlandet Estland och trädgårdsmarknaden i Türi 18-20 maj som vi gör tillsammans med Tallink Silja och fantastiska föredragshållare på båten.

Vi presenterar i samarbete med Favoritresor härmed ett antal härliga trädgårdsresor för året. Bland annat Wales trädgårdar med Elisabeth Svalin Gunnarsson i maj, Flor og Fjaere med Inger Ekrem från Svensk Trädgård i juni, Japans höjdpunkter med Peter Wik i september och Mallorca med Lars Krantz och Catharina Urwitz i oktober.

Redan nu kan du boka in din drömresa för 2017. Gå in här och hitta bokningsuppgifter och reseinformation. Notera de förmånliga priserna och medlemsrabatter på resorna.

 


Äppelaffisch till försäljning

Nu finns äppelaffischen med Sveriges landskapsäpplen till försäljning. Notera att medlemmar kan köpa den för ett extra förmånligt medlemspris. Affischen är framtagen med syfte att belysa våra svenska äpplen och uppmärksamma den nya nationella temadagen Äpplets Dag, initierad av Svensk Trädgård. Beställ din affisch på www.tradgard.org/affisch.

 


Bärigt särtryck!

trädgårdsprodukt

Särtrycket Bär (28 sidor) med artiklar om bär och hur man odlar dem på bästa sätt i sin trädgård. Artiklarna är skrivna av Christina Winter och hämtade ur tidningen Hemträdgården. Alla särtryck finns att köpa på hemsidan.

 

 

 


Hemträdgårdens guide till trädgårdsutbildningarna

Hemträdgårdens guide till

I nummer 1 av Hemträdgården hittar du Hemträdgårdens guide till sveriges trädgårdsutbildningar.
Du kan läsa PDF'en här.

 

 

 


 

Facebook logo
Riksförbundet Svensk Trädgård
på Facebook

www.facebook.com/riksforbundetsvensktradgard kan du läsa mer om evenemang och får löpande information om vad som händer.

 

 

 

 


 

 

 
Undermeny
Aktuellt

 

 


 
     
 
Svensk Trädgård,  Box 2966,  187 29 Täby    •    Besöksadress: Nytorpsvägen 34,  Täby        Telefon: 08-792 13 15    Fax: 08-792 39 53    •    © Riksförbundet Svensk Trädgård