Svensk Trädgård - Medlemmar
Klöver  
RIKSFÖRBUNDET  

 

    

line decor
    Hem   •    Om Svensk Trädgård   •   Medlem   •   Förening   •   Kunskap   •   Tidningen   •   Kontakt    
line decor
 
Bli medlem!
rådgivning

Flera miljoner människor i Sverige ägnar en stor del av fritiden åt att skapa och påta i trädgården, läsa trädgårdsböcker, -tidningar och studera frökataloger, besöka växthus och visningsträdgårdar. Anledningen är att allt som handlar om trädgård är roligt, stimulerande, spännande, vackert och friskvårdande.

Lär med Svensk Trädgård

Hos oss finns kunskapen du behöver för att lyckas med din trädgård, oavsett om den ligger på landet eller i stan. Som medlem har du direkt-kontakt med våra trädgårdsrådgivare. Fråga dem om allt − ring, e-posta eller skriv. Här får du svar du kan lita på. På vår hemsida kan du plocka kunskapsfrukter när du själv har lust och tid.

Läs vår tidning Hemträdgården
Tidningen Hemträdgården är gjord för dig som älskar trädgård, växter och odling och bjuder på kunskap som gör arbetet i din trädgård roligt och lätt. Här skriver landets främsta trädgårdsskribenter för både nybörjare och proffs och uppenbarar odlandets mysterier ända ner på daggmasknivå. Läs också om praktisk design, trädgårdspersonligheter och nyheter i trädgårdslandet.
Sex gånger om året får du ett nytt fullmatat nummer av Hemträdgården i din brevlåda.

 

Ge bort ett medlemskap!

Hemträdgården

 

Några röster om Svensk Trädgård

Foto: Pernilla Bergdahl

 
"Vare sig jag hälsar på hos trädgårdssällskapet i Lappmarken eller på Österlen, så är det mötena med alla intressanta trädgårds-människor landet runt som är roligast. Det är en sådan glädje och passion samlad varenda gång, och jag lär mig alltid massor av dessa generösa odlarfantaster!”

Gunnel Carlson, tidigare programledare för Gröna Rum, numera drivkraftenbakom Trädgårdsriket.

 

Åke Truedsson»Jag vill fånga upp alla människors lust att odla goda, matnyttiga och vackra grönsaker, bär och frukter. Jag vill visa alla mammor och pappor, barn och morföräldrar hur enkelt det kan vara an få njuta av giftfri och närproducerat vid matbordet. Jag vill att just du ska vara med
i Svensk Trädgård och få del av detta!«

Åke Truedsson, passionerad tomat-odlare och ordförande i Svensk Trädgård.

 

Web Site Hit Counters 

 

 


 
 
Svensk Trädgård,  Box 2966,  187 29 Täby     •     Besöksadress: Nytorpsvägen 34,  Täby          Telefon: 08-792 13 15    Fax: 08-792 39 53     •     Epost adresser se kontakt