Se film om Piet Oudolf

Se film om Piet Oudolf, inloggning nedan

TRÄDGÅRDSINSPIRATION I JULHELGEN

Under julhelgen ges ännu en möjlighet att se filmen Five Seasons
– The Gardens of Piet Oudolf. Filmen hade premiär i slutet av 2017.
Filmen kommer visas gratis för förbundets medlemmar. Det är begränsade platser så först till kvarn.


Den holländska trädgårdsdesignern Piet Oudolf är känd för sina ängslika perennplanteringar med prydnadsgräs och bland dessa blommande växter, ofta med prärieinspiration. Naturen är en viktig förebild för Oudolf som också gärna väljer perennsorter som ligger nära de vilda ursprungsarterna. I Sverige har Piet Oudolf bland annat designat Drömparken i Enköping, De fyra årstidernas park i Sölvesborg och Perennparken i Skärholmen, som besöktes under sommarmötet i augusti 2019. Filmen är gjord av amerikanen Thomas Piper.
Filmen är på engelska med svensk text och är 75 min lång.

Du kommer få ett svarsmail med uppgifter om inloggning. Har du inte fått mailet ber vi dig kontrollera din skräpkorg / spamfilter.
VIKTIG:
<<Kicka här och läs beskrivningen hur du registrerar dig när du får länken>>.


Trevlig visning och God Jul
Inger Ekrem
Förbundsdirektör

 

Skicka ett mail med ditt namn och ditt medlemsnummer till

medlemsforman@tradgard.org

Din inloggning varar i 48 timmar från och med det att du loggar in för att se filmen första gången.

Ange:
Ditt medlemsnummer:
Ditt namn:
Din trädgårdsförening:
Och att du intyger att du har läst igenom din anmälan och intygar att uppgifterna är korrekta och att du är medlem, samt att du är medveten om att länken enbart kommer att skickas ut med vändande mail och att du måste kontrollera mitt skräpfilter om du inte får ett mail.

Genom att skicka mailet intygar jag ovanstående, att jag har läst informationen och samtycker till personuppgiftsbehandlingen.

Upptäcks det att jag inte har ett giltigt medlemskap kommer en faktura på 120:- att skickas till mig.

Riksförbundet Svensk Trädgård kommer inte att spara e-post eller kontaktuppgifter för andra ändamål än att maila dig om denna film. Läs information om GDPR på http://www.tradgard.org/dataskyddspolicy/

Du kommer få ett svarsmail med uppgifter om inloggning. Har du inte fått mailet ber vi dig kontrollera din skräpkorg / spamfilter.