Trädgårdsgång  
RIKSFÖRBUNDET  

 

    

line decor
    Hem   •    Om Svensk Trädgård   •   Medlem   •   Förening   •   Kunskap   •   Tidningen   •   Kontakt    
line decor
 
Tillbaka

TRÄDGÅRDSMÄSSAN
NORDISKA TRÄDGÅRDAR
6-9 april 2017 på Stockholmsmässan i Älvsjö

Länk till trädgårdsmässan
Länk till mässan

Välkommen till Nordiska Trädgårdar 2017

Nordiska Trädgårdar är den ledande trädgårdsmässan i Norden. Med 55.000-60.000 besökare och 350-400 utställare. Trädgårdsmässan Nordiska Trädgårdar arrangeras av Stockholmsmässan i samarbete med FOR, Fritidsodlingen Riksorganisation. Mässan är tack vare Fritidsodlingens Riksorganisation en självklar plats för rådgivning och kunskap. FOR, Fritidsodlingen Riksorganisation, är en samarbetsorganisation för fritidsodlarnas organisationer i Sverige. Riksförbundet Svensk Trädgård är en av flera organisationer som utgör FOR. Läs mer om FOR här.

Besökarna hälsas välkomna till en trädgårdsmässa fylld med härliga växter, kreativa designidéer, de senaste trädgårdsmaskinerna, läckra trädgårdsprylar och smarta odlingslösningar. Allt du behöver för ditt egna sköna, gröna paradis. Mer information om trädgårdsmässan Nordiska Trädgårdar på www.nordiskatradgardar.se

Vad händer i Riksförbundet Svensk Trädgårds monter i år?
Riksförbundet Svensk Trädgård välkomnar alla besökare att komma till monter C25:52 och ta del av ”kunskapens skafferi” som är temat i vår monter för 2017. Med montertemat vill vi belysa och bjuda in till den kunskapsbank som Riksförbundet Svensk Trädgård omfattar. Hos oss finns alltid möjlighet att ställa frågor till våra kompetenta trädgårdsrådgivare både under mässan men även under hela året, via vår rådgivningstelefon och e-post. På Svensk Trädgårds hemsida kan man ta del av och ladda ner kunskapsmaterial och hitta en del av redan besvarade frågor.
Vi ser fram emot våren med en mässa som inspirerar och engagerar oss med entusiastiska utställare, glada besökare och många välbesökta föredrag.

Lyssna och lär under mässan
Under årets upplaga av Nordiska Trädgårdar erbjuds många intressanta föredrag och seminarier för allmänhet och yrkesverksamma. På de öppna scenerna finns möjlighet att lyssna på 160 aktuella föredrag. De sju yrkesinriktade seminarierna täcker allt från äng och skola till stadsbruk och genomförs under torsdagen och fredagen. Dessutom kommer Frank Erichsen, känd som ”Hundra procent bonde” i SVT:s succéserie, till mässan. Danske Erichsen kommer att hålla en föreläsning under lördagen om livet som självförsörjande bonde. Begränsat antal platser. För mer information och biljetter se www.for.se för yrkesseminarierna och www.tradgardsmassan.se för ”Hundra procent bonde”.

Vi ses på årets största trädgårdsevenemang!
Torsdag - söndag 6-9 april 2017

Svensk Trädgårds monter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Trädgårdsmässan Nordiska Trädgårdar 2015

Seminarieprogram FOR

Årets seminarier har olika teman och genomförs tillsammans med flera samarbetspartner. Duktiga föreläsare delger sin kunskap baserad på forskning såväl som gedigen erfarenhet. 

Anmälan görs via www.for.se

Frågor besvaras av lise-lotte.bjorkman@for.se

Klicka på programmet

 

 


Medlemmar har högsta rabatten på inträdet

Som medlem har du alltid den högsta rabatten på inträdet till Nordiska Trädgårdar varje år och mot uppvisande av giltigt medlemskort får du en medlemsgåva i montern.

Medlemmar i Riksförbundet Svensk Trädgård nyttjar koden i Hemträdgården nr 2, för rabatterat pris på inträdet. Använd koden i entrén.

BLI MEDLEM HÄR


Tidigare års mässdeltagande

Här kan du ta del av tidigare års mässdeltagande. Klicka vidare på länk här nedan. Läs mer om 2014 m fl års mässdeltagande.


 

Trädgårdsmässan Nordiska Trädgårdar 2015

Trädgårdsmässan Nordiska Trädgårdar 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

   


 
 
Svensk Trädgård,  Box 2966,  187 29 Täby     •     Besöksadress: Nytorpsvägen 34,  Täby          Telefon: 08-792 13 15    Fax: 08-792 39 53     •     Epost adresser se kontakt