Klöver  
RIKSFÖRBUNDET  

 

    

line decor
    Hem   •    Om Svensk Trädgård   •   Medlem   •   Förening   •   Kunskap   •   Tidningen   •   Kontakt    
line decor
 
Trädgårdsresor

Res med Favoritresor och Svensk Trädgård

Har du varit medlem i Svensk Trädgård mer än ett år, får du rabatt på trädgårdsresorna.
Uppge att du är medlem vid bokning. Tel  08-660 18 00 info@favoritresor.se.
www.favoritresor.se


 

15-20 september
Blommander Hebrider. Västra Skottlands öar, trädgårdar och kultur- med Elisabeth Svalin-Gunnarsson

Mer information om resan och detaljerat program hittar du här.

 


19-24 september
Neapelbuktens sköna öar - med Lars Krantz

Mer information om resan och detaljerat program hittar du här.

 


13-17 februari NY RESA!
Skira snödroppar i the Cotswolds - med Elisabeth Svalin Gunnarsson

Unik möjlighet att resa till the Cotswolds, England, på snödropssresa i februari tillsammans med Riksförbundet Svensk Trädgård och Favoritresor, med Elisabeth Svalin Gunnarsson som ciceron. Till förmånligt medlemspris. Tusen kronor rabatt för de som varit medlemmar i Svensk Trädgård ett år eller längre. www.tradgard.se under Medlem och Resor.

Mer information om resan och detaljerat program hittar du här.Tidigare resor under 2016

29 mars-4 april
Sinnenas Barcelona - Trädgård och kultur med Lars Krantz

Rosor. Foto: Istock

Rosor. Foto: Istock

 Upplev Barcelona med våra omtyckta ciceroner Lars och Catherine – en resa bland konst – kultur – rosendoft och moderna trädgårdsrum. Tänk att möta den spirande våren i Barcelona. En stad så rik på både kultur och natur med sitt sköna läge där mellan bergen och havet. Fascinerande historia blandas med det moderna i en lustfylld mix. Här har konstnärer som Gaudí och Miró bidragit till stadens själ genom helt unika avtryck. Lägg därtill maten med pinfärska råvaror ifrån både hav och land. På vår resa fokuserar vi på trädgårdar men passar också på att uppleva annat som gör ett besök i Barcelona så givande som möjligt. Med utflykter tar vi med det vackra katalanska odlingslandskapet, medeltida städer och inte minst delar av Costa Brava, den vilda kusten.

Mer information om resan och detaljerat program hittar du här.

 

 

 

 

 

 


1-7 juni
Irlands trädgårdar, "Bloom in the park" & Belfast - med Elisabeth Svalin Gunnarsson

Rosor. Foto: Istock

 Vi välkomnar till en härlig resa i blommande juni – i en tid då Irlands trädgårdar blommar som allra finast i ett milt klimat. Den gröna ön som mest är känd för sina böljande gröna kullar där svarta, grå och vita får lyser som prickar vid en ständigt föränderlig horisont. Välkommen att njuta av såväl kända slottsträdgårdar, Dublins botaniska trädgård som av privatpersoners storslagna trädgårdsdrömmar med bl a trädgårdsdesignern och landskapsarkitekten Lindas egen trädgård i Dublins utkanter. Andra är Carmel Duignan, Helen Dillon och Mount Stewart.

Mer information om resan och detaljerat program hittar du här.

 

 


 

 

 

  

Har du varit medlem i Svensk Trädgård mer än ett år, får du rabatt på trädgårdsresorna.
Uppge att du är medlem vid bokning. Tel  08-660 18 00 info@favoritresor.se
www.favoritresor.se

Res med Favoritresor och Svensk Trädgård!               Favoritresor 

 

Res med Tallink Silja och Svensk Trädgård 2015

Den uppskattade och välfyllda trädgårdsresan till Estland och marknaden i Türi arrangeras vartannat år av Svensk Trädgård i samarbete med Tallink Silja.


Trädgårdskryssning till Estland

 

Türi, trädgårdsmarknaden.

 Vartannat år arrangerar Svensk Trädgård den uppskattade och välfyllda trädgårdskryssningen till Estland och marknaden i Türi (och vartannat år är vi med och arrangerar Tusen Trädgårdar). Den fullbokade resan gick senast av stapeln den 14-16/17 maj 2015.

 

 

 

 

 

 

 


Estlandsresan 2015

Det var femte gången vår populära Trädgårdskryssning (14-16 maj) till Estland avgick. Den uppskattade och välfyllda trädgårdsresan till Estland och marknaden i Türi arrangeras vartannat år av Svensk Trädgård i samarbete med Tallink Silja. Deltagarna fick besöka växtmarknaden i Türi och lyssna till intressanta föredrag ombord på båten av de kända trädgårdspersonligheterna Gunnel Carlson och Lars Krantz. Svensk Trädgårds trädgårdsrådgivare fanns på plats under resan och svarar på frågor. Det fanns även möjlighet att boka en Jubileumskryssning (14-17 maj) vilken innehöll en extra dag i historiska staden Haapsalu. Där fick resenärerna ta del av estlandssvenskarnas historia och besöka barnboksillustratören Ilon Wiklands Sagoland och en stor privat visningsträdgård. I Hemträdgården nummer 4/2015 finns ett bildreportage från resan.

Ta gärna del av det välfyllda programmet på kryssningsresan till Estland 2015. Program


Ett sammandrag i bilder från den senaste resan hittar du här Trädgårdskryssning 2013. Det går också bra att läsa mer om senaste resan i Hemträdgården nummer 4/2013. Artikeln i sin helhet hittar du här
Inspirerande trädgårdskryssning till Estland.

 


 
 

 

 

 

 

 

 

 
 
Svensk Trädgård,  Box 2966,  187 29 Täby     •     Besöksadress: Nytorpsvägen 34,  Täby          Telefon: 08-792 13 15    Fax: 08-792 39 53     •     Epost adresser se kontakt